color-blocks


Na naši kmetiji imamo registrirano dopolnilno dejavnost ogled kmetije za skupine. Običajno skupino vodimo skozi dvorišče kmetije in se posebej ustavimo pri živalih, predelavi, strojih, mlekomatu, prodajnem avtomatu za druga živila in trgovinici. Skozi sprehod po kmetiji predstavljamo kmetijo in naše dejavnosti. In teh ni malo… Skupini se maksimalno prilagajamo. Gostje iz Srbije so želeli predstavitev našega kmetijstva, gostje iz vrtca želijo stik z živalmi, družine z malčki pa se dlje časa zadržijo na piknik prostoru in ob igralih. Imeli smo goste v organizaciji podjetja Kompas.


Možen je tudi ogled kmetije za kmete ter podeželsko mladino, da spoznajo drug način trženja, drugačen pogled na kmetijstvo, in tudi da spoznajo kmetijstvo na drugačen način – z neposredno prodajo. Načini promocije kmetije so vsaj v nekaj pogledih edinstveni!


Običajen program (4 EUR / osebo, predšolski in osnovnošolski otroci 1,5 EUR / osebo):
- pijača dobrodošlice (zeliščni liker Rož'ce z Gorjancev)
- ogled kmetije
- pecivo in pijača (krofi ali podobno, domač sok, domač cviček, pozimi čaj)
Doplačila:
- degustacija mesnin oziroma manjši narezek (+ 4 EUR / osebo)Program za vrtce in osnovne šole: 1,0 EUR / osebo


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_uzitek_za_otroke


image020


Ogled_kmetije_Mleko_je_super


IMG_8193


IMG_8170


Organizirane skupine se lahko na ogled kmetije prijavite s prijavnico ali po telefonu, ob tem pa lahko izberete tudi kakšno izmed ostalih ponujenih destinacij v Novem mestu.


PRENOS PRIJAVNICE ZA ORGANIZIRANE SKUPINE V WORD FORMATU

PRENOS PRIJAVNICE ZA ORGANIZIRANE SKUPINE V PDF FORMATU