Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupineOgled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupineOgled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Untitled-2

Za 10% popust pri plačilu se registrirajte na povezavi za popust in prejeto kodo sporočite ob rezervaciji dvorane – vpišite v rubriko »koda za popust«!

Dvorani se nahajata na kmetiji Kastelic, Žabja vas 9, Novo mesto nad hlevom za krave molznice. Namenjeni sta strokovnim in družabnim srečanjem. Med njimi izpostavljamo praznovanja rojstnih dni otrok ali odraslih, če je povabljenih več otrok, obhajila, predavanja, prikaze, delavnice in seminarje. Ker dvorana služi različnim namenom, je ob rezervaciji potrebno navesti namen uporabe dvorane (predavanja / praznovanja, ter tudi željo po postavitvi miz in stolov. Vhod v dvorani je iz dvorišča kmetije. Parkiranje je možno pri mlekomatu ter na dvorišču kmetije. Če je potrebno zagotoviti več kot 15 parkirnih mest, nas je potrebno na to opozoriti. WC se nahaja nasproti vhoda v dvorano.


Večja (leva) dvorana je dolga 11 m in široka 5,5 m, mala dvorana je dolga 8 m in široka 5,5 m. Iz večje dvorane se da priti na teraso (16 m2), ki je delno pokrita z markizo (tendo). Na terasi je možna peka na žaru, ki ga lahko zagotovi izvajalec kateringa, ali pa kmetija Kastelic.

Osnovna oprema dvoran za praznovanja:

- Mize in stoli za 32 odraslih oseb ter otroške mizice in stolčki za 12 otrok (možno do 50 odraslih in otrok), mize za katering- Igrala v veliki dvorani: otroška igralna hišica, plezalo (za do dva otroka hkrati) z zaščitno blazino, otroška kuhinja, topli pod z motivom ceste ter druge igrače za igranje- Igrala v mali dvorani: napihljivi grad, pikado, mikro golf, mini biljard, ročni nogomet in zračni hokej- Klimatska naprava v obeh dvoranah (ogrevanje, hlajenje), dodatni električni grelci za gretje, ter kaminska peč za gretje v večji dvorani- Priročna kuhinja v veliki dvorani: štedilnik (3 plin, 1 elektrika, z vključenim plinom), pomivalno korito s toplo vodo, hladilnik z zamrzovalnikom, osnovna posoda za kuhanje kave in čaja ter delitev tortice (lopatka, noži). V omari kuhinje so vrči za pijačo, skodelice za kavo in čaj ter v vitrini kuhinje delček ponudbe kmetije.- Ozvočenje v veliki dvorani

Osnovna oprema dvoran za predavanja, delavnice in seminarje:

- Velika dvorana: 50 stolov, kateder za govornika, miza za predavatelja, izvlečno platno za projekcije in projektor (računalnik ni sestavni del opreme), ozvočenje, klimatska naprava, priročna kuhinja (štedilnik, pomivalno korito s toplo vodo, hladilnik z zamrzovalnikom, osnovna posoda za kuhanje ter strežbo kave in čaja)- Možna je postavitev miz po dolžini za 50 oseb, ali druga postavitev.- Predavanje se lahko izvaja tudi v mali dvorani za do 30 oseb, s projekcijo na belo površino (projektor in računalnik nista vključena), klimatska naprava

Ostale posebnosti:

- Oprema se lahko spreminja zaradi iztrošenosti. POŠKODOVANO OPREMO JE PREPOVEDANO UPORABLJATI!

- Obratovalni čas dvoran je od 8:00 do 20:00, v nočnem času dvorane ni mogoče najeti.

- Na kmetiji do nadaljnjega ne zagotavljamo animacije in pogostitev, lahko pa Vam podamo seznam animatorjev ali pripravljavcev hrane.

- Morebitno škodo je potrebno povrniti.

- Obe dvorani se v enem terminu odda le eni skupini. Tudi v primeru potreb po le eni dvorani, cena najema ostaja enaka.

- Skupno je na razpolago 50 zložljivih stolov in 8 miz (1,5m x 1m – ena miza za do 6 oseb).Cena:

- Cena najema: 100 EUR na dan uporabe dvoran. Plačilo se izvede ob zaključku najema. Podjetja oddajo naročilnico ob začetku uporabe dvorane.

- V primeru odpovedi rezervacije dvoran manj kot 2 dni pred terminom se plača 15 EUR (zaradi priprave dvorane). Odpoved se lahko pošlje prek e-pošte, SMS, telefona ali osebno.- Najemnik, ki najeme 15 terminov ali več v letu, ima 30% popust.- Najemnik, ki želi 10% popust, se registrira na spletni strani za popust in pridobljeno kodo sporoči ob rezervaciji dvorane (vpišite v rubriko »koda za popust«), oziroma najpozneje ob prihodu v dvorano (nujno pred izdajo računa)