Untitled-2

Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupineOgled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupineOgled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Ogled_kmetije_za_skupine


Untitled-2

Dvorani se nahajata na kmetiji Kastelic, Žabja vas 9, Novo mesto nad hlevom za krave molznice. Namenjeni sta strokovnim in družabnim srečanjem. Med njimi izpostavljamo praznovanja rojstnih dni otrok ali odraslih, če je povabljenih več otrok, predavanja, prikaze, delavnice in seminarje. Ker dvorana služi različnim namenom, je ob rezervaciji potrebno navesti namen uporabe dvorane (predavanja / praznovanja, ter tudi željo po postavitvi miz in stolov. Vhod v dvorani je iz dvorišča kmetije. Parkiranje je možno pri mlekomatu ter na dvorišču kmetije. Če je potrebno zagotoviti več kot 12 parkirnih mest, nas je potrebno na to opozoriti. WC se nahaja nasproti vhoda v dvorano.Večja (leva) dvorana je dolga 11 m in široka 5,5 m, mala dvorana je dolga 8 m in široka 5,5 m. Iz večje dvorane se da priti na teraso (16 m2), ki je delno pokrita z markizo (tendo).Na terasi je možna peka na žaru, ki ga lahko zagotovi izvajalec kateringa, ali pa kmetija Kastelic.
V primeru, da je želja po plinskem grelcu na terasi, je potrebno zagotoviti plin, ali pa doplačati za uporabo plinske jeklenke (10 eur).


Osnovna oprema dvoran za praznovanja:


- Mize in stoli za 32 odraslih oseb ter otroške mizice in stolčki za 24 otrok


- Igrala v veliki dvorani: otroška igralna hišica, plezalo (za do dva otroka hkrati) z zaščitno blazino, otroška kuhinja, topli pod z motivom ceste z avtomobilčki, ter druge igrače za igranje


- Igrala v mali dvorani: napihljivi grad, pikado, mikro golf


- Klimatska naprava v obeh dvoranah (ogrevanje, hlajenje), dodatni električni grelci za gretje, v pripravi kamin za gretje
- Priročna kuhinja v veliki dvorani: štedilnik (3 plin, 1 elektrika, z vključenim plinom), pomivalno korito s toplo vodo, hladilnik z zamrzovalnikom, osnovna posoda za kuhanje kave in čaja ter delitev tortice (lopatka, noži). V omari kuhinje so kozarčki za žganje, vrči za pijačo, skodelice za kavo ter v vitrini kuhinje delček ponudbe kmetije.


- Ozvočenje v veliki dvoraniOsnovna oprema dvoran za predavanja, delavnice in seminarje:


- Velika dvorana: 50 stolov, kateder a govornika, miza za predavatelja, izvlečno platno za projekcije in projektor (računalnik ni sestavni del opreme), ozvočenje, klimatska naprava, priročna kuhinja (štedilnik, pomivalno korito s toplo vodo, hladilnik z zamrzovalnikom, osnovna posoda za kuhanje kave in čaja)


- Možna je postavitev miz po dolžini za 26 oseb, ali druga postavitev. V primeru potreb se pripravi dodatne mize…


- Predavanje se lahko izvaja tudi v mali dvorani za do 30 oseb, s projekcijo na belo površino (projektor in računalnik nista vključena), klimatska naprava


Ostale posebnosti:


- Oprema se lahko spreminja zaradi iztrošenosti.


- Obratovalni čas dvoran je od 8:00 do 20:00, v nočnem času dvorane ni mogoče najeti.


- Na kmetiji do nadaljnjega ne zagotavljamo animacije in pogostitev, lahko pa Vam podamo seznam animatorjev ali pripravljavcev hrane.


- Morebitno škodo je potrebno povrniti.


- Obe dvorani se v enem terminu odda le eni skupini. Tudi v primeru potreb po le eni dvorani, cena najema ostaja enaka.


- Skupno je na razpolago 50 zložljivih stolov in 4 mize (1,5m x 1m – ena miza za do 8 oseb). V primeru večjega povpraševanja jih bomo dokupili. Dodatne mizice in stoli so na terasi.Cena:


- Cena najema: 60 EUR na dan uporabe dvoran. Plačilo se izvede ob zaključku najema. Podjetja oddajo naročilnico ob začetku uporabe dvorane.


- V primeru odpovedi rezervacije dvoran manj kot 2 dni pred terminom se plača 15 EUR (zaradi priprave dvorane). Odpoved se lahko pošlje prek e-pošte, SMS, telefona ali osebno.


- Najemnik, ki najeme 15 terminov ali več v letu, ima 30% popust.Untitled-2